Kuinka tehdä tilaus?

Valmistamme uusia luomuksia jatkuvasti!

Tee tilaus yhteydenottolomakkeella, joka löytyy ’ota yhteyttä’ -sivulta ja kerro viestissäsi minkä sävellajin huilun haluaisit. Valmistamme uusia huiluja pienissä erissä, joten kaikkia sävellajeja ei ole varmuudella aina heti saatavilla. Jos haluamasi sävellaji on päässyt loppumaan tai erä on vasta työn alla, kerromme tilanteesta. Aikaa uusien huilujen valmistumiselle varataan 2-4 viikkoa.

Hinnat ja toimitus

’Coivu Native’ -huilumme on valmistettu kotimaisesta koivusta. Hinta määräytyy huilun koon/sävellajin mukaan. 
Ilman toimituskuluja postissa tai nouto paikanpäältä Hailuodosta. Hinnat sisältävät ALV:n 24%

Coivu Native -huilujen hinnat:

Sopraano
C⁵ – 170 €
Tenori
A⁴ – 180 €
F#⁴ – 190 €
Basso

E⁴ – 200 €

Takuu ja palautus

Jokaisella huilullamme on 7 päivän palautusoikeus lähetyksen saapumisesta. Pakkamme tuotteemme huolellisesti kuljetusta varten. Palautustilanteessa asiakas on vastuussa turvallisesta kuljetuksesta, joten huolellinen pakkaaminen on erittäin tärkeää. Emme vastaa kuljetuksessa rikkoontuneista palautuslähetyksistä.

Kaikilla huiluillamme on elinikäinen huoltotakuu. Puhdistamme, tarkastamme, huollamme ja pintakäsittelemme kuluneet huilut uudenveroisiksi veloituksetta asiakkaan niin halutessa. Jos huilussa ilmenee ajan saatossa toiminnallisia ongelmia, tarkastamme mielellämme mistä ongelmat johtuvat. Jotta huilusi pysyisi parhaassa mahdollisessa soittokunnossa vielä vuosienkin jälkeen, pidä siitä hyvää huolta tutustumalla ’huilun hoito-oppaaseemme’.

Huoltotakuulähetysten postituskuluista vastaa asiakas.